Minskad Stress - Ökad arbetsglädje

När man känner sig stressad och pressad är det lätt att gå in i sig själv och borra ner sig i det som skall göras.  Kanske hoppar du över fikat och ger dig inte tid till samtal med dina kollegor. De ogjorda arbetsuppgifterna växer och känslan av att aldrig hinna ikapp infinner sig. Tröttheten finns där men du kör på..... Känner du igen dig?Finns det något du kan göra? Finns det något som ni kollegor kan göra tillsammans?

I den här workshopen får du insikter i hur tankar påverkar din stress. Du får kunskap om vad som händer i hjärnan och i nervsystemet vid långvarig stress. Du får enkla verktyg genom praktiska övningar som hjälper dig att bryta ditt invanda beteende och agera lite klokare för dig själv och din hälsa. Om du och dina kollegor mår bra så mår ni också bättre tillsammans. Ni kan tillsammans hjälpa varandra till en ökad arbetsglädje!

 

Om Susanne Sahlén Nyberg, Curatina AB
Susanne är organisationskonsult, mindfulnessinstruktör Steg 2,  ledarutvecklare och coach. Hon är utbildad av bland annat Ola Schenström, Jon Kabat – Zinn mfl. Hon har lång erfarenhet inom arbetsplats- och ledarutveckling sedan mer än 15 år. Hon har lång erfarenhet av eget ledarskap såväl på strategisk nivå som operativ nivå.

Susanne har genomfört många projekt i "Ledarutveckling med mindfulnessträning" till stora organisationer ex. vis till Trafikverket, SEB, Boliden, LKAB, Folksam, PiteEnergi och Sparbanken Nord. Hon har lång erfarenhet av att coacha ledare både enskilt och i grupp som ger effekter såväl i ledarskapet som i verksamheten. Susanne utvecklar ledare med självinsikt, självkänsla och självrespekt vilket leder till trygga ledare med balans och stabilitet i sin ledarroll. Trygga ledare med god självinsikt minskar stress i organisationer och skapar attraktiva arbetsplatser.

Onsdag 21 mars kl 14.00-14.45